Mitt lov i bilder

Nu har jag haft lov tillräckligt länge både från skolan, innebandyn, kören, blåset, bloggen mm. I morgon börjar det vanliga igen. Det blir nog kul men nu kanske ni undrar vad jag har gjort och svaret är:
Fredag: Grilla, åka skoter, pimpla med Sjöströms!
Lördag: Grilla med Holmgrens, Se hockey på TV, Middag med Sjöströms och Eklunds!
Söndag: Fira Mormor med släkten!
Måndag: Svansele=Badtunna, Isvak mm!
Tisdag: Boda Borg, Hockey (Live)
Onsdag: Åkte till Umeå med Syrran!
Torsdag: Umeå!
Fredag: Kom hem från Umeå, Middag med Holmgrens (en annan familjen Holmgren denna gång)
Lördag: Hjälpa Markus och Amanda att sjunga på EFS!
Söndag (idag): Lyssnade på U-nited, Såg desperate Houswives, Skriver denna långa lista som ingen orkar läsa!
Puhh...Äntligen klar!! Ikväll blir det Blåset och Innebandy sen börjar en ny vecka:)
Lite bilder från Påsklovet:

Påsklov

Äntligen är det påsklov! Skolan är slut och alla läxor och inlämningar är helt klara, nu är det bara att slappa i en och en halv vecka, det känns inte helt fel!:) Nån som ska göra något speciellt? Jag ska då inte göra så mycket, vara med familjen och kanske åka slalom nån dag. Men idag klockan 17 ska jag då fara och spela lite innebandy. Ha en bra kväll och Glad Påsk!
Foto: Ellen Nyström (Canon EOS 1000D, 18-55mm)

Redigerade bilder

När jag kom hem efter en dag på skolan satte jag mig ner framför datorn och redigerade några bilder. Ikväll blir det innebandy och kören. Ha en bra kväll!

Vecka 10, 11 och 12

Nu har jag varit ganska slö, när det gäller bloggen. Jag har inte skrivit på jättelänge:S Jag ska försöka skärpa mig och börja med att berätta om veckorna som gått sedan jag skrev sist.
Vecka 10 Hade vi sportlov. Min familj och fyra familjer till var i Kittelfjäll (som jag berättade i det här inlägget) Det var jätte kul som alla andra år:
Vi kom hem söndagen och skolan började på måndagen. Men det var inte en vanlig vecka då, det var nämligen...PRAO!! Jag var hos en sjukymnast inne i stan och det var jätte roligt. Jag längtar redan till nästa praovecka.
Jag kunde bara vara där till Torsdag eftermiddag för sen åkte vi till Tärnaby/Hemavan med SSB. Där spelade vi några gånger och åkte slalom Fredag och Lördag. Det var också roligt. Jag tog inte så många bilder där men några kan ni få se från utsikten utanför fönstret där vi bodde:
När vi kom hem började en ny vecka på skolan och typ ingenting intressant hände.
Ni får gärna ge lite tips på vad jag kan skriva om, och lämna gärna en kommentar.
Ha det super!

RSS 2.0